0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘VIDIĆ JE BOLESTAN!’: Golman bez dlake na jeziku!

Objavljeno: 08.03.21 u 15:30

Nekoliko veoma zanimljivih poređenja.

Legendarni golman i neko ko je zaista dosta vremena u Premijer ligi, veoma zanimljivo je opisao pojedine igrače. Reč je o Benu Fosteru.

‘To je dobro pitanje, to je Dijego Kosta, zato što je bio prljavi mali pacov. Samo bi režao, ne bi vas ostavio na miru, niti bi vam dao sekunde daha. Znate, i Luis Suares je bio pomalo takav. Bio je užasan – šutnuo bi vas, ogrebao, učinio bi sve. Volim takve igrače. Želite takve igrače u svom timu. Životinje.’ – rekao je Foster i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Kratko sam delio svlačionicu sa Kinom, plašio me je, da budem iskren. Bio je zastrašujuć. Nemanja Vidić je takođe bio pomalo ‘bolestan’, iskreno. Rado bi stavio glavu na nečiju kopačku kako bi izblokirao šut.’ – spomenuo je Vidića Foster.

‘Karlos Teves, 100 odsto. Bio je lenj, to ga uopšte nije zanimalo. Nije ga bilo briga, nije voleo trening. Ali subotom popodne… Bože, kakav igrač. Imao je pobednički mentalitet i neverovatan talenat.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter