0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ŠPANCI SE PITAJU KO JE BACIO KLETVU NA IGRAČA SOSIJEDADA: Za deset dana izveo dva očajna penala, nije ni uspeo ni okvir gola da pogodi! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.21 u 11:20

Verovatno će posle ovog trener promeniti izvođača.

Naime, fudbaler Sosijedada Mikel Ojarzabal je za samo deset dana uspeo da dva puta promaši penal. I to nisu bili obični promašaji, već je oba puta izveo udarac toliko očajno, da lopta nije bila ni blizu gola.

Prvi put neprecizan je bio put protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope 25. februara, zatim i u nedelju veče (7. mart) protiv Levantea.

Ojarzabal je protiv Junajteda bio neprecizan na ‘Old Trafordu’, pri rezultatu 0:0 u 14 minutu, a meč je na kraju i završen bez golova, dok je dalje prošao engleski zbog pobede od 4:0 u gostima.


(VIDEO:YouTube/Bt Sport Premier Goals Highlight Analysis)

Drugi promašaj zabeležen je na meču protiv Levantea, u 22. minutu i šutirao je daleko pored gola, ali na svu sreću po njegov tim rezultat na semaforu je već bio 1:0, a Sosijedad je takvo stanje uspeo da održi do kraja utakmice.

(VIDEO:YouTube/ملخصات رياضية)

Zanimljivo, ova kriza izvođenja za Ojrazabala usledila je nakon 16 pogodaka sa bele tačke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter