2
Fudbal

OTAC UROŠA ĐURĐEVIĆA ‘PECNUO’ FSS! ‘Neko je prepoznao da poseduje kvalitet’ (FOTO)

Objavljeno: 08.03.21 u 16:50

Dosta pažnje privukla je odluka Uroša Đurđevića, da umesto Srbije nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

Urošev otac, Zoran Đurđević, objavio je na svom Instagram profilu sliku sa promocije u FSCG-u i poslao poruku kojom je ‘pecnuo’ Fudbalski savez Srbije.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Veliki uspeh često dolazi kada ste priterani uza zid. Pritisak zaista može da vam popravi učinak. Pravu snagu ćete najbolje pokazati kada je napeto. Pravo lice ćete najbolje ispoljiti kada se nađete u neugodnom položaju i kada vam se učini da ste na tankoj grani. Izazov će vas najpre upoznati s vašom najboljom i najsjajnijom stranom. Kada je sve lako ne postajete bolji. Niko nije zaista uspeo dok je boravio u bezbednoj zoni – napisao je Zoran Đurđević, a potom dodao:

Neko je prepoznao da Uroš poseduje kvalitet za reprezentativni nivo i sada je na njemu obaveza, da ovo poverenja opravda na pravi način. Samo da mu Bog da dobro zdravlje, za ostalo ne brinem

 

0
0

2 Komentara

  1. Ako , tako itreba.Ignorisali su ga iz FSS samo zato sto je ponikao u zvezdi a igrao i postao ljubimac u Partizanu. Ta Cergarska postava u srpskom fudbalu ce ugasiti ovaj sport , cak im je i legendarni Vida neprijatelj jer ih je javno provalio.Oni su dno dna i bice tu jos ljudi koji ce bezati od reprezentacije zbog ovih bolesnih i korumpiranih umova.Najgore od svega je sto su oni „ozakonjeni“ od vrha drzave.Pa ti vidi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter