0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

‘I POSLE 15 GODINA PENZIJE, BOLJE IZVODIM PREKIDA OD MOJIH IGRAČA’: Siniša Mihajlović odgovorio Del Pjeru, o ovoj izjavi bruji Italija

Objavljeno: 08.03.21 u 10:40

Trener Bolonje Stiniša Mihajlović osvrnuo se na izvođenje prekida u modernom fudbalu, ali i izjavu legendarnog Alesandra del Pjera.

Nekadašnji kapiten Juventusa je kao stručni konsultant ‘Skaja’ poručio da njegov tim malo golova postiže iz prekida.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Naravno, Miha je prvi koji bi voleo da se taj segment usavrši, jer je bio majstor slobodnjaka.

– Oh, u naše vreme, sa ovako postavljenim živim zidovima, postizali bismo golove zavezanih očiju. Čak i 15 godina posle odlaska u penziju, dajem više golova iz slobodnih udaraca na treninzima od svojih igrača. Potrebni su strast i da se duže ostaje posle treninga za dobro izvođenje slobodnjaka. Mora da se više vežba i da se takmiče jedni sa drugima. Ja uvek moram da im to napominjem. Mora da se vežba, glasio je Mihajlovićev odgovor Del Pjeru.

Bolonja je u poslednjem kolu doživela poraz od Napolija.

– Hajde da kažem da smo mi igrali, a da su oni postizali golove. Dali smo dva gola ali je jedan poništen i plus smo pogodili stativu. Nažalost, u fudbalu odlučuje broj priznatih golova a oni su u tome bili bolji od nas. Ne mogu da se žalim, momci su imali inicijativu, stvarali smo šanse ali smo golove primili iz inidividualnih grešaka iskusnih igrača. To je ono zbog čega sam ljut. Mi smo tim koji stvara mnoštvo šansi ali ih ne koristimo, dodao je Mihajlović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter