0
Evropske lige

FOTO: RANGERS FC

DŽERARD NAKON OBEZBEĐENE TITULE: ‘Još ništa nije gotovo za nas!’

Objavljeno: 08.03.21 u 12:25

Rendžers je potvrdio osvajanje titule šampiona Škotske!

Po 55. put u istoriji, Rendžers je postao prvak svoje zemlje. Nakon višegodišnjeg posta, tim ovog puta predvođen Stivenom Džerardom uspeo je da napravi veliki uspeh i obezbedi titulu veoma ubedljivim nastupima.

‘Teško je reći bilo šta sada, ali putovanje nije završeno. Mnogo toga nas čeka. Ponosan sam na igrače, oni su najvažniji ljudi u klubu. Bilo je ovo neverovatno putovanje, zaslužili smo ovo. Zahvalio bih upravi na podršci koju su mi prižili i poverenju da radim ovaj posao. Ovo je kolektivni rezultat, monumentalno dostignuće i ponosan sam što sam menadžer ovog tima.’ – rekao je Džerard i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Tek je mart, moramo da nastavimo da igramo na visokom nivou do kraja sezone. Uživaćemo u ovome svakako, ali moramo da se pripremimo za sledeći izazov. U ovom timu je najbitnije pobeđivati i to je naša odgovornost. Želim da u Ligi Evrope budemo među osam najboljih timova. To je sledeći izazov.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter