0
Evropske lige

FOTO: Instragram/printscreen

DESPOTOVIĆ SRUŠIO ZENIT! Srbin upisao gol i asistenciju! Fantastičan meč Rubina i ekipe iz Sankt Petersburga (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.21 u 19:15

Srpski reprezentativac Đorđe Despotović bio je najzaslužniji za pobedu svog Rubina nad Zenitom rezultatom 2:1.

Sjajan meč viđen je  u 21. kolu ruske Premijer lige, a naš nadapač je postigao gol i zabeležio asistenciju.

Poveo je Rubin u završnici prvog poluvremena iz penala, posle intervencije VAR-a, kada je sudija pokazao na belu tačku, nakon što je Daler Kuzjajev igrao rukom, posle šuta Đorđa Despotovića, koji je preuzeo odgovornosti i bio siguran.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je pokazao da se nalazi u sjajnoj formi, a došao je do 10 golova u ruskom šampionatu.

Zenit je u drugom delu bukvalno opsedao gol domaćih, a za izjednačenje je delo Serdara Azmuna u 75. minutu, koji je pre toga promašio nekoliko izglednih šansi.

Potom je usledila prava drama, šampion Rusije želi do sva tri boda, trener Semak se odlučio za totalnu ofanzivu, ali golman Juri Djupin bukvalno je začaro svoju mrežu.

 

 

U sred napada Zenita, Despotović u svom šesnaestercu dolazi do lopte i dubinskim dodavanjem pronalazi Denisa Makarova koji lažnjacima ‘lomi kičmu’ Hrvatu Lovrenu i Brazilcu Daglasu i šalje loptu u mrežu golmana Lunjeva.

 

Ipak, tu uzbuđenjima nije bio kraj. U četvrtom minutu nadoknade Starfelt je neoprezno startovao nad Sutorminom, sudija je još jednom gledao VAR i pokazao na belu tačku.

Reprezentativac Rusije, Artjem Dzjuba očajno je šutirao i golman Djupin je uhvatio živu loptu, za opšte slavlje navijača Rubina i tri važna boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter