1
Analize
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

DERBI ZAČELJA: Napredak slavio protiv Zlatibora u borbi za opstanak!

Objavljeno: 08.03.21 u 20:20

Utakmica 26. kola Ling Long Super lige Srbije između Zlatibor Čajetine i Napredka iz Kruševca završio se pobedom gostiju rezultatom 1:2 (1:1). 

Borba za opstanak se nastavlja i za Zlatibor i za Napredak, a nešto bliži cilju je Napredak posle ove pobede. Iako je nešto konkretniji na ovoj utakmici bio domaćin, ipak su igrači Napredka bili skoncentrisaniji na kraju meča i uspeli da trijumfuju.

Poveli su gosti golom Alena Melunovića koji je bio precizan sa bele tačke već u 7. minutu utakmice. Međutim, tik pre nego što je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena, u strelce je uspeo da se upiše Marko Momčilović i da poravna rezultat na 1:1.

U drugom poluvremenu nije bilo puno prilika, igralo se dosta na sredini terena. Mislili su svi da će se još jedan meč ovog kola završiti remijem, ali ih je Saša Marjanović sve demantovao golom u 87. mintutu i tako doneo tri veoma bitna boda gostima u borbi za opstanak.

.Sledeće kolo Kruševljani dočekuju Bačku, dok Zlatibor čeka teško gostovanje Partizanu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter