0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

VELIKO VEČE ZA SRPSKI MMA: Rakić i Medić premlatili rivale na UFC spektaklu

Objavljeno: 07.03.21 u 09:20

Važne pobede za borce iz naše zemlje…

Najbolji srpski MMA borac Aleksandar Rakić pobedio je Brazilca Tijaga Santosa jednoglasnom odlukom sudija, dok je Uroš Medić blistao protiv Elona Kruza i upisao debitantski trijumf.

Rakić je sada došao na korak do borbe za titulu šampiona u poluteškoj diviziji. U borbi koja je bila neizvesna do samog kraja i koja je otišla na odluku sudija ‘srpska Raketa’ je držala tokom većeg dela borbe kontrolu i cetar oktagona. Rakić je koristio prednosti u visini i rasponu ruku da drži distancu i dobrim kretanjem terao Brazilca da promašuje, pa onda kontrama skupljao poene rundu po rundu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mma_fans (@mmafan_cz)

Sa druge strane, Uroš Medić je ekspresno sve rešio protiv Elona Kruza. Sada ima 7-0 u karijeri, a već posle 10 sekundi je pokazao Kruzu šta ga čeka. Počeo je da mu nanosi ozbiljne povrede, a sudija Mark Smit je dao šansu Kruzu da se vrati u borbu. I statistika pokazuje koliko je Medić dominirao jer je čak 48 udarca uputio rivalu, dok ovaj nijednom nije uspeo da mu uzvrati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uroš Medić // Урош Медић 🇷🇸 (@medicu)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter