1
Boks

FOTO: Privatna arhiva

SRPSKI BOKSER OTPUTOVAO U VLADIKAVKAZ: Veljko Ražnatović u Rusiji nastavlja pripreme za jubilarni trijumf

Objavljeno: 07.03.21 u 10:40

Veljko Ražnatović (24), srpski bokser u kruzer kategoriji, otputovao je u Vladikavkaz gde će obaviti finalne pripreme pred svoj 10. meč u profesionalnoj karijeri.

Svetsan je talentovani Srbin da se do jubilarne pobede u ringu dolazi teškom mukom, a sigurno da je kamp Murata Gasieva u isto vreme najsuroviji, ali i najbolji za borce svetske klase.

Ime Veljkovog rivala trebalo bi da bude poznato u narednih nekoliko dana, ali je sigurno da će 20. marta u Moskvi rukavice ukrstiti sa najtežim rivalom do sada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Biće to jedan od uvodnih mečeva spektakla čija je zvezda večeri Artur Beterbiev, koji će se boriti sa Adamom Deinesom.

– Vrlo dobro znam šta me čeka u Vladikavkazu, ali to je moj život. Sanjao sam tako surove pripreme. Idem sam, nikog nema, kao tigar. Verujte, proliću mnogo znoja i krvi, ali cilj i dalje ostaje isti – da budem najbolji na svetu. Meč u Moskvi će sigurno biti najteži za mene u dosadašnjoj karijeri, ali ako Bog da pobedom u srcu majčice Rusije ostvariću jedan od svojih snova, u svom stilu je izjavio Veljko pred put u Moskvu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ne plaši ga ko će biti rival, naprotiv. Merka sedmi nokaut.

– Devet mečeva sam dobio, prethodnih gotovo tri godine treniram najmanje dvaput dnevno, nekada i tri puta. Sada sam u rukama Zorana Bačulova iz ‘Vorior džima’, kondicionog trenera Igora Tomaševića i sve to pod palicom Nenada Borovčanina, predsednika Bokserskog saveza Srbije koji brine o mojoj karijeri. Sve kockice su se složile da se penjem ka vrhu. Ovaj meč samo je jedan u nizu ka prvom cilju, titulu evropskog šampiona, a krajnji je sigurno pojas svetskog šampiona, zaključio je Veljko.

U dosadašnjoj karijeri Veljko je devet putao ulazio u ring i ima maksimalan učinak, od čega je šest mečeva završio nokautom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

1 Komentara

  1. Kakva kretencina. Kakva crna Rusija lik je car gubljenja vremena. Istripovao sportistu u 25 godini sa 50 namestenih meceva od maminih tezgi po romskim svadbama. Ne znam zasto ga ivako sportska stranica uopste i objavljuje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter