0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

JOKIĆ VEOMA RASPOLOŽEN: ‘Gledali smo UFC, žena to obožava!’

Objavljeno: 07.03.21 u 21:40

Večeras je na programu ‘All-Star’ utakmica!

Noćas Nikola Jokić postaje prvi srpski košarkaš koji će startovati na ‘All-Star’ utakmici. Evo šta je uoči tog meča imao da kaže momak rodom iz Sombora.

‘Čudna je situacija, igraće se samo jedan dan. Deluje kao obična utakmica, pošto dođemo dan pre utakmice u grad. Za sada deluje kao normalna utakmica. Sada imam braću i ženu sa sobom na gostovanju. Zanimljivije je, zezali smo, gledali smo UFC tuče. Žena je posebno oduševljena sa tim.’ – rekao je Jokić i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Sa Dončićem sam igrao prošle godine. Lako je navići se na dobro. Mislim da neće biti problema.’ – prokomentarisao Dončića, a zatim se dotakao i UFC-a.

‘Medića nismo stigli da gledamo, Rakića jesmo. Rakić je zver, kako izgleda, kakva je pojava. Prvi put sam ga gledao. Obično srednji brat prati to malo bolje. Ja to pratim kada se okupimo. Zanimljiv sport stvarno. Drago mi je da imamo predstavnika.’ – zaključio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter