0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

DIJEGO SIMEONE: ‘Šampionat je divan! Feliks ima mogućnosti kakve niko ne poseduje’

Objavljeno: 07.03.21 u 12:16

Borba za titulu!

Nedelja je dan za veliki derbi u Španiji. Atletiko Madrid dočekuje Real u okviru 26. kola LaLige. Madridski derbi će imati veliki uticaj na borbu za titulu. Trener Dijego Simeone ističe da je taktika spremna. Argentinac je i pohvalio neke od svojih igrača.

Šampionat je divan. U nedelju će igrati dva tima koji se bore u sličnoj situaciji na vrhu tabele. Tu su tri boda za osvajanje to je jasno. Ima mnogo fudbala da se igra. Probaćemo da odigramo meč u kom možemo da nanesemo štetu protivniku-istakao jeiskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ĆE ZLATAN NA OVO DA ODGOVORI: Srpska pevačica dobila poklon od Ibrahimovića zbog Sanrema, a onda mu uzvratila pesmom (VIDEO)

-Trenirali smo na više načina. Svaki nam daje nešto. Korea učestvuje sve više u organizaciji napada dok Žoao ima mogućnosti kakve nema niko ko će igrati u nedelju. Igraće obojica, ali jedan će početi dok će drugi čekati. Međutim obojica će igrati-zaključio  je Simeone.

Utakmica počinje u 16:15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter