0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

TRENER PARTIZANA KOMENTARISAO PIKSIJEV SPISAK: ‘Pokazao je koje je opredeljenje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.21 u 16:57

FK Partizan je održao konferenciju za novinare pred meč sa Radom.

Crno-beli će u okviru Superlige Srbije ići u goste ekipi Rada. Meč će se odigrati na Banjici u nedelju od 17.05.

Aleksandar Stanojević je konferenciju počeo pričom o narednom rivalu. Takođe je pohvalio i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

– Biće ovo drugačija utakmica, promenili su i trenera, Milanović je dosta podigao ekipu Rada. Vidi se da Rad igra drugačije neko jesenas, mi smo takođe bolji, mislim da će biti kvalitetna utakmica. Njima je važna utakmica za opstanak, nama za titulu i to garantuje težak meč. Pamtim Andriju Kaluđerovića, vrlo je opasan, može da postigne gol iz svake situacije, istakao je Stanojević.

Potom je šef stručnog štaba Partizana prokomentarisao reprezentativni spisak. Naglasio je da nije nikakav problem što tu nema nijednog njegovog fudbalera.

Da komentarišem imena na spisku – nema potrebe. Moj prvi utisak je da je selektor pozvao dosta ofanzivnih igrača, pokazao je koje je opredeljenje. To što nije pozvao nikog iz Partizana, nemamo nikakav problem, na našim igračima je da dokažu da zaslužuju nacionalni dres.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Potom je dodao da nije bitno ko igra, a ni odakle.

– Mi želimo da pošaljemo pozitivnu energiju i vibraciju, da smo uz selektora i nacionalni tim. Svima nam je u interesu da im bude dobro. Nije ni bitno ko igra, ni odakle, mogu samo da im poželim mnogo sreće, zaključio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter