0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED ČUKARIČKI: ‘U odličnoj su formi! Mi smo u ozbiljnoj seriji.’

Objavljeno: 06.03.21 u 21:38

Pred duel sa Čukaričkim, za medije je govorio Dejan Stanković.

Crvena zvezda je u nizu sjajnih rezultata, ali slično se može reći i za ekipu Čukaričkog. Sastaće se dva sjajna beogradska tima i odmeriti snage.

‘Čukarički je u odličnoj formi, to potvrđuju u poslednje vreme, posebno na zadnjim utakmicama protiv korektnih protivnika pokazali su da igraju lep fudbal, da su u takmičarskom ritmu i da su se lepo „namestili“. Nemaju šta da izgube, sigurno će doći ovde sa namerom da nas iznenade. Mi smo već u ozbiljnoj seriji utakmica, gde samo odmaramo i igramo. Sustigli su nas problemi kada je korona virus u pitanju, Falćineli i Falko su van stroja, takođe Eraković nije sa timom. Moramo da suzbijemo redove do 20. marta i utakmice koju ćemo odigrati protiv Mladosti iz Lučana, a zatim ćemo imati jedan lep odmor od četiri ili pet dana da privedemo sezonu kraju onako kako Crvena zvezda zaslužuje. Što se tiče utakmice protiv Čukaručkog očekujem težak meč.’ – rekao je Stanković i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Bakajoko se polako vraća, imao je povredu kolena, međutim već za par dana će biti priključen grupi. Ostali igrači su spremni, na stranu umor koji se sasvim sigurno oseća. Pokušavam sve to da im predstavim na drugi način, igraju, umorni su, ali to je zato što su dobri, zato što klub, trener, saigrači veruju u njih. Biće vremena za odmor, trudim se da im objasnim da je karijera veoma kratka, imao sam priliku da osetim to na svojoj koži. Nisam se ni okrenuo, a već je proletelo. Na njima je da uživaju u ovim momentima, da rade dosta na sebi, naročito na oporavku, treningu i prevenciji. Trenutno nemamo većih problema, osim standardnih stvari koje mogu da se dese u ovim trenucima kada je i korona prisutna.’ – prokomentarisao je ‘Mister’.

‘Kao ekipa su dobri, drago mi je što se Docić vratio na teren, ovom prilikom bih hteo da ga pozdravim i da mu čestitam, jer je stegao zube. Čuli smo se posle njegove povrede, poželeo sam mu puno sreće u oporavku i da se što jači na teren, što je on i učinio. Njegova noga je velika pretnja za Crvenu zvezdu.’ – dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter