0
Evropske lige

FOTO: FSS

SERGEJ NA IZLAZNIM VRATIMA LACIJA: Sprema se tandem sa jednim od najboljih igrača današnjice, poznati detalji pregovora!

Objavljeno: 06.03.21 u 10:48

Odlazak SMS-a iz Rima se bliži…

Gotovo svaki od prethodnih prelaznih rokova obeležila su spekulisanja o novom klubu Sergeja Milinković-Savića i pitanje kada će napustiti Lacio i preću u neki veći klub. Po svemu sudeći, taj transfer bi uskoro mogao da se dogodi.

Italijanski ‘Tutosport’ doneo je ekskluzivnu informaciju da je ‘došlo vreme da Milinković pređe u Juventus’, uz objašnjenje da bi to moglo da se desi već tokom ovog leta i da bi Sergej mogao da zaigra u tandemu s Kristijanom Ronaldom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kako se navodi, u čitav posao oko selidbe 26-godišnjeg Srbina u Torino, uključen bi bio i Paulo Dibala, koji bi krenuo put Rima. rgentinski fudbaler ima ogromnih problema sa povredom koju mnogi lekari imaju problem da saniraju.

O ovom tranferu govorio je i agent Vinćenco Morabito.

– Ovo može pravo leto za njega. Ovo je pravi trenutak za ‘staru damu’, ali i za igrača Lacija. Onih 100 miliona koje je tražio Lotito su sada u najboljem slučaju 50. Juventusu je potreban vezista. Rabio se nalazi na listi transfer meta Mančester sitija, ali neće da napusti Juventus, rekao je Morabito.

FOTO: FSS

Sergej je već pet i po godina jedan od nosilaca igre Lacija, a sa ovim klubom je osvojio Kup Italije i igrao Ligu šampiona. Osvajač Mundijalita 2015. godine sa selekcijom Srbije je ponikao u Vojvodini, ali je za njen seniorski tim odigrao samo 16 utakmica, zablistao i potom prešao u Gent. U Belgiji se zadržao sezonu, pa u leto 2015. prešao u Lacio, za koji je do sada odigrao čak 235 utakmica i postigao 44 pogodaka uz 36 asistencija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter