0
Domaći fudbal

Foto: Youtube screenshot

‘SAVEZ JE USPEO DA ME OTERA IZ REPREZENTACIJE, OVO JE KRAJ!’: Vezista burno reagovao nakon što je njegovo ime izostalo sa Piksijevog spiska

Objavljeno: 06.03.21 u 09:15

Jedan od najboljih srpskih igrača veznog reda doneo je definitivnu odluku…

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na svoj prvi spisak nije uvrstio kapitena Kristal Palasa Luku Milivojevića, a sada definitivno to neće moći da učini ni za neka buduća okupljanja.

Iskusni vezista razočaran deševanjima poslednjih godina, tokom kojih je više bio u lošim odnosima sa Fudbalskim savezom Srbije nego u dobrim je odlučio da se povuče iz nacuinalnog tima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nakon osam godina u dresu Srbije, 38 nastupa i jednog gola, Luka je javno poručio da je kraj.

– Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina, rekao je Milivojević za ‘Večernje novosti‘.

FOTO: FSS

Nekadašnji igrač Rada i Crvene zvezde ogorčen je na čelnike FSS-a i za njih je imao posebnu poruku.

– Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti, dodao je Milivojević.

Podsetimo, 29-godišnji vezni fudbaler je debitovao u dresu sa naciolanim simbolima 2012. godine u na prijateljskoj utakmici protiv Čilea, dok mu je poslednji nastup bio u oktobru protiv Mađarske u Ligi nacija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter