0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

‘NISAM SPREMAN ZA 90 MINUTA’: Luka Jović otvorio dušu Nemcima – ‘Sada ne razmišljam o Realu’

Objavljeno: 06.03.21 u 09:58

Napadač ne žuri sa povratkom u formu…

Srpski internacionalac Luka Jović istakao je da još uvek nije spreman za 90 minuta na terenu.

On se vratio u Ajntraht na pozajmicu iz Real Madrida, a za sada je zadovoljan stanjem u ekipi i svojim statusom.

– Sam povratak je korak napred za mene i nesumnjivo dobar potez jer mi toliko stvari ovde odgovara. Pre svega želim timu uspeh, a ako je tim uspešan, onda sam i ja dobro. Svaka pobeda tima je korak napred za mene. Gledaću da nađem svoju ulogu i pomognem Ajntrahtu, istakao je Jović za ‘Bild’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Dok je bio u Realu, Jović nije provodio mnogo vremena na terenu.

– Nisam igrao mnogo u poslednje dve godine, morate da prođete dosta toga da biste bili spremni za celu utakmicu. Trudim se da treniram maksimalno koliko mogu, do svojih krajnjih limita. I dalje nisam na nivou na koji sam navikao i iskreno nemam snage da odigram svih 90 minuta, to je istina. Ali tudim se koliko god mogu da iskoristim vreme koje mi se ponudi. Bolje se osećam svakog dana i verujem da sam na pravom putu da se vratim u formu, dodao je Jović.

On ne žuri sa povratkom u prvu postavu, a svestan je da postoji sasvim dovoljno utakmica da bi dobio šansu.

– Kada sam došao odmah je bilo jasno da hoću pažljivo da vraćam formu. U stalnom sam kontaktu s trenerom po ovom pitanju. Tim je pokazao da mu odgovara ovaj sistem, zbog toga je jasno zašto se malo toga menja. Verujem da mogu da pronađem svoju ulogu u svemu tome. I dalje nas čeka dosta utakmica. U ovom trenutku sam zadovoljan kako se stvari odvijaju, naglasio je srpski napadač.

FOTO: Twitter

Na kraju je priznao da još uvek ne razmišlja o povratku u Real.

– O tome ću kada se sezona bude završila. Sada sam koncentrisan samo na to da Ajntraht napravi dobar rezultat ove sezone i da dobro odradimo utakmice pred nama. U suštini sve je moguće, pa i da ostanem u Frankfurtu, jer nikad ne znate šta može da se dogodi u fudbalu, zaključio je špic ‘orlova’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter