0
Analize

FOTO: Youtube/Screenshot

MIHAJLOVIĆ PRED MEČ SA NAPOLIJEM: „Ovde vam je potreban psihijatar, lako poludiš.“

Objavljeno: 06.03.21 u 21:18

Fudbaleri Bolonje u nedelju 7. marta u Seriji A gostuju ekipi Napolija na stadionu “Dijego Maradona“. 

Pred ovaj meč Siniša Mihajlović imao je zanimljivo obraćanje novinarima. Rekao je da ne zna više kako da se ponaša, s obzirom na to kako igra njegov tim:

“Ovde vam je potreban psihijatar, lako poludiš. Kako je moguće da tri dana pre toga pobedite Lacio, a onda vam dože tim koji je ispod vas na tabeli i tako izgubite? To je stvar karaktera kada imate te uspone i padove, ali lepota mog posla je i u tome da stimulišem igrače. Morate da razumete, kada gubite kako gubite. Sve zavisi od nas, od naše glave“- rekao je Siniša.

Nedavno je imao i nastup na San Remu sa švedskim reprezentativcem i igračem Milana Zlatanom Ibrahimovićem pa je prokomentarisao i tu situaciju:

„Bila mi je čast da idem u San Remo, pevao sam da bih zabavio i moje prijatelje u pevače u Srbiji, jer je ovaj festival vrlo popularan tamo. Bilo nam je obojici zabavno, ni manje ni više od toga. Neko je rekao da sam pevao bolje od Ibre? Ja sam još 1990. snimio singl ploču, onu na 45 obrtaja, tako da imam iskustva. Naravno da sam pevao dobro, plašio sam se samo da Fjorelo ne pokvari pesmu“, nasmejao se Siniša.

Zatim se vratio na meč sa Napolijem:

„Je li i tamo naelektrisana atmosfera? Možda bi kod nas trebalo da bude više ili bi ja trebalo da budem naelektrisaniji? Želim meč kao što je bio onaj sa Laciom, nadam se da su me momci razumeli, nadam se da nije potrebno znanje iz nuklearne fizike da razumeju šta im poručujem. Kako se trenira pobednički mentalitet? Evo primera. Čak i kad imate igrače pobednike: pre nego što je Mančini stigao, Inter je imao snažan tim, ali ostvarili su uspehe sa Figom, sa mnom, Veronom…Ovde nema takvih tipova igrača, ali Bolonja je savršeno mesto da se razume šta treba da se radi“, zaključio je Mihajlović.

Utakmica se igra u nedelju 7. marta od 20:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter