in ,

KAD FEDERER HVALI NOVAKA, TAD NE ŠTEDI NA REČIMA: ‘Učinio me je boljim teniserom!’

FOTO: Screenshot/Youtube

Federer ne hvali Novaka tako često, ali sada je rekao sve što misli o njemu.

Organizatori turnira u Dohi, priredili su jedan zanimljiv događaj. Oni su organizovali razgovor Federera sa lokalnom decom. Na pitanje jedne devojčice koju je interesovalo kakva je Rodžerova strategija kada igra protiv Novaka, Švajcarac je prvo nasmejao sve.

Da ne izgubim, bile su njegove reči, a potom je dodao:

– Zaista uživam da igram protiv njega. Stvarno osećam da uvek izvlačimo najbolje jedan iz drugog. Imamo različite stilove, pa pobednik uglavnom zavisi od toga kako je ko raspoložen tog dana, na kojoj podlozi igramo, kakvi su nam bili mečevi pre toga, kakav je bio poslednji meč protiv njega… Protiv najboljih morate da igrate najbolje što možete, u protivnom vam prosto neće biti dovoljno. Pogotovo protiv Novaka, koji može da dovede sebe u takvo stanje da ne promašuje, da se dobro brani, da igra jako agresivno, a ima i dobru ravnotežu i zato je jedan od najboljih tenisera svih vremena, rekao je jedan od najboljih tenisera u istoriji.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Potom je dao svima do znanja da je Novak jedan od onih koji su njega napravili boljim teniserom.

Uvek mi je zadovoljstvo da igram protiv njega, on je jedan od igrača koji su me učinili boljim teniserom. Velika je stvar što imamo Đokovića u našem sportu, zaključio je Rodžer.

Federer će posle 9 godina nastupiti na turniru u Dohi. U Katar je došao nakon velike pauze, jer nije odigrao nijedan meč od prošlogodišnjeg Australijan opena.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HRVATI NAPALI IBRAHIMOVIĆA: Ona je zabavljala četnike u Vukovaru!

SRBIN VRAĆEN U NBA: Oklahoma odlučila da Pokuševski mora nazad!