0
Evropske lige

FOTO: Youtube Screenshot

JUVENTUS PREOKRETOM DO POBEDE: Morata srušio Lacio! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.21 u 22:38

Derbi 26. kola Serije A između Juventusa i Lacija pripao je domaćoj ekipi iz Torina rezultatom 3:1.

Gledali smo odličan meč večeras na stadionu Juventusa sa puno golova i atraktivnom igrom. Gosti iz Rima su poveli u 14. minutu golom Hoakina Koree. Do kraja poluvremena Juventus je uspeo da izjednači,  a gol je postigao Adrien Rabiot na asistenciju Alvara Morate.

Drugo poluvreme su odlično počeli crno-beli i potpuno preokrenuli rezultat. Junak ove pobede svakako je napadač Juventusa Alvaro Morata koji je prvo postigao pogodak u 57. minutu na asistenciju Kieze koji je odlično istrčao kontru, a zatim posle dva minuta zapečatio sudbinu Lacija još jednim pogotkom ali ovog puta sa bele tačke. Morata je i proglašen za igrača utakmice sa dva gola i asistencijom, a naš Sergej Milinković Savić nije imao svoje veče, i bio je među igračima sa najnižom ocenom na večerašnjoj utakmici.

Juventus sledeće kolo igra protiv Kaljarija u gostima, a u međuvremenu dočekuje Porto u Ligi šampiona gde ima jedan gol zaostatka. Lazio u sledećem kolu dočekuje Krotone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter