0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

JOVAN DAMJANOVIĆ: ‘Bez obzira na kadrovske probleme, uvek imamo visoke ambicije’

Objavljeno: 06.03.21 u 15:45

U okviru 26. kola Ling Long Superlige Srbije, fudbaleri Voždovca gostuju ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

Oba tima su u dosadašnjem delu sezone osvojili po 33 boda i zauzimaju sredinu tabele – Voždovac je 10. zbog bolje gol razlike, dok je Metalac na 11. poziciji. U jesenjem delu, Zmajevi su na Krovu priredili izvanrednu predstavu i savladali Milanovčane sa 4:0.

Gospodin Jovan Damjanović najpre se osvrnuo na prednosti, ali i nedostatke svog tima.

-U poslednjih nekoliko utakmica igrali smo fudbal kakav želimo da igramo, ugrožavali smo protivnike, ali nam je nedostajalo samopouzdanja i odlučnosti kada dođemo na poslednju trećinu terena da bismo sve to valorizovali- a potom se ostvrnuo na meč u Milanovcu.

PROČITAJTE JOŠ: OBJAVLJENA JE LISTA NAJBIZARNIJIH STADIONA: Jedna od glavnih atrakcija se nalazi u Srbiji! (VIDEO)

-Bez obzira na kadrovske probleme, uvek imamo visoke ambicije. Utakmica iz jesenjeg dela sezone daje nam samopouzdanje i veru da možemo, ali smo fokusirani na ovu utakmicu jer su okolnosti totalno drugačije. Metalac je vrlo kvalitetna ekipa i jako ih je teško pobediti na njihovom terenu- zaključio je trener Damjanović.

Meč između Metalca i Voždovca na programu je u nedelju od 15 časova na stadionu u Gornjem Milanovcu. TV Arena Sport prenosiće uživo najzanimljivije detalje ove utakmice u multiprenosu na svom prvom kanalu, dok tekstualni prenost iz minuta u minut možete pratiti na zvaničnom sajtu FK Voždovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter