5
Fudbal

FOTO: FSS

JOŠ JEDAN OPROŠTAJ OD REPREZENTACIJE: Igrači kao na traci okreću leđa nacionalnom timu!

Objavljeno: 06.03.21 u 20:08

Dugogodišnji član reprezentacije Srbije odlučio je da se povuče iz reprezentativnog fudbala.

Nakon 59 nastupa u dresu reprezentacije Srbije, Antonio Rukavina odlučio je da se povuče iz reprezentativnog fudbala. Nakon što je to danas ozvaničio vezista Kristal Palasa, Luka Milivojević, na isto se odlučio i preiskusni desni bek. Rukavina je trenutno fudbaler Astane, u koju je stigao leta 2018. godine.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

On je ‘dete’ Bežanije, potom je branio boje Partizana, da bi se preselio u Nemačku, gde je zadužio opremu Borusije iz Dortmunda i Minhena 1860. Iz Nemačke otišao je u Španiju, gde je bio član Valjadolida i Viljareala, da bi poslednje dve godine proveo u Kazakstanu.

‘Ne, igram poslednje godine karijere. Svaki igrač treba da bude svestan kada je dosta i da se penzioniše. Moramo da damo šansu mlađim igračima.’ – rekao je za tamošnje medije Rukavina.

0
0

5 Komentara

  1. pa ovo je najlepsa vest u poslednjih 10 godina za nasu reprezentaciju ,antonio rukavina reko zbogom repki ,hvaala ti antonio brate ziveo 100 godina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter