0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

JIRGEN KLOP: ‘Ako neko želi da ide zbog Lige šampiona, takav mi ne treba’

Objavljeno: 06.03.21 u 12:45

Aktuelni šampion Engleske se nalazi u teškoj situaciji!

Liverpul se nakon 29 odigranih mečeva, nalazi na 7. poziciji u nacionalnom šampionatu. Forma nije ni blizu prošlogodišnje, ali trener veruje u svoju ekipu. Liga šampiona je trenutno daleko. Jirgen Klop smatra da igrači neće odlaziti iz kluba, u slučaju da se ne izbori učešće u LŠ.

-Tako nešto se neće desiti. Poznajem igrače jako dobro da znam da neće tražiti da idu iako je klub sada u drugačijoj situaciji. Znam da imamo lojalne igrače. Niko neće doći da kaže: ‘sledeće sezone ne igramo Ligu šampiona i zato želim da odem’. Ako bi se to desilo, taj igrač bi mogao da ode, ne bih ga više želeo u timu-poručio je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: IBRAHIMOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO: Uradio ono, čemu se cela Švedska nadala

-Mi nećemo biti van Lige šampiona neki duži period. Ova godina je teška, svesni smo toga, ali potencijal i moć koji imamo u klubu su daleko iznad toga. Ova je sezona takva da nismo uspeli da uhvatimo pravi momentum, ali ništa to ne govori o budućnosti, jer je ovaj klub u stvarno dobroj poziciji. Jeste, težak je period, ali smo i dalje u mnogo boljoj poziciji nego mnogi drugi-zaključio je Jirgen Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter