0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA NAPUŠTA ZVEZDU? Makabi i Olimpijakos u borbi za potpis!

Objavljeno: 06.03.21 u 20:50

Kako stvari stoje, najbolji strelac Crvene Zvezde, Džordan Lojd, mogao bi da napusti crveno-bele i ode u Pirej ili Tel Aviv. 

Loši rezultati Zvezde u Evroligi ove sezone mogli bi skupo da ih koštaju. Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal Basket Inside, Džordan Lojd jedan od najboljih igrača Crvene Zvezde ove sezone, mogao bi da se pridruži Makabiju ili Olimpijakosu.

Oba tima su spremna za novo renoviranje sastava posle ne tako sjajnih rezultata ove sezone, a Lojd je neko ko bi se uklopio u planove i Jorgosa Barcokasa i Janisa Sferopulosa.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Makabi bi finansijski mogao da ponudi mnogo više od Olimpijakosa i za sada su oni glavni kandidati za dovođenje najboljeg strelca crveno-belih. Još jedan razlog više je što bi Olimpijakos prvo morao da raščisti ekipu. Šakil Mekisik je pre mesec dana produžio ugovor s Olimpijakosom, što znači da bi višak bili ili Barcokasov miljenik Čarls Dženkins ili Aron Herison. Makabi nema tih problema, tako da je u možda u blagoj prednosti nad klubom iz Pireja.

Do tada, težak je zadatak pred Džordanom, jer treba da sa Crvenom Zvezdu odbrani titulu u regionalnoj ABA Ligi.

FOTO: KK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter