0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

ĐOKOVIĆ OBJAVIO RASPORED: Novak se na teren vraća ranije, nego što je iko mogao da očekuje

Objavljeno: 06.03.21 u 11:34

Prvi reket sveta objavio je raspored turnira na kojima će nastupiti ovog proleća.

Iako je postojala bojazan da bi zbog povrede mišića stomaka mogao da propustiti sva takmičenja do sezone na šljaci, to se kako sada stvari stoje neće dogoditi. Na ovom turniru Novak Đoković ima šest titula, kao i Andre Agasi. Prošle godine Majami nije organizovan zbog pandemije korona virusa, a 2019. srpski teniser je zaustavljen bio u četvrtom kolu od strane Roberta Bautiste Aguta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nakon turnira na Floridi, Novak se vraća u Evropu i počinje seriju na šljaci. Prvo bi trebalo da nastupi u Monte Karlu, koji je dva puta osvajao i koji se igra od 11. do 18. aprila. Poslednji nastup u Monaku imao je pre dve godine i tada je zaustavljen u četvrtfinalu od strane Danila Medvedeva.

Posle ovog turnira, Novaka čeka ‘Serbia Open’ (19-25. april), turnir koji se održava u u teniskom centru ‘Novak Đoković’ i koji se ove godine u našu prestonicu seli iz Budimpešte. Beograd će tako nakon devet godina ponovo biti domaćin jednog turnira iz serije 250. Inače, Đoković je u Beogradu trijumfovao dva puta, 2009. i 2011. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter