0
Fudbal

FOTO: Printscreen

ŠPANSKI MEDIJI OTKRILI PIKSIJEVU TAJNU: Evo ko će doneti osveženje u reprezentaciji!

Objavljeno: 05.03.21 u 10:12

Dragan Stojković Piksi donosi novine u reprezentaciju Srbije.

U svim domaćim, ali i u stranim medijima priča se o tome koga će Piksi pozvati u reprezentaciju. Španski list ‘As’ navodi da će se na njegovom spisku gotovo sigurno naći Uroš Đurđević.

Oni su pričali o Đukinom klubu i brojnim problemima koji su ih zahvatili. Pozvali su se na Stojkovićevu izjavu o tome da se očekuju iznenađenja na spisku.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Kao da Sporting nema dovoljno problema u timu sa povredama, stručni štab mora da čeka na pozive za reprezentacije na kraju meseca. Uroš Đurđević bi mogao da postane glavna perjanica Srbije u narednim danima, za mečeve sa Republikom Irskom (24. marta), Portugalijom (27. marta) i Azerbejdžanom (30. marta). Srpski selektor Dragan Stojković je objavio pre nekoliko dana da će biti iznenađenja na spisku igrača za početak kvalifikacija za Mundijal. Đuka je srpski napadač koji ima najbolje brojke ove sezone i niko ne sumnja da će on biti jedno od novih imena na spisku, navodi ovaj list.

Nekadašnji fudbaler Partizana dominira u drugoj ligi Španije. On je odigrao 27 mečeva u Segundi i postigao je 17 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter