0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SAŠA LUKIĆ SE SELI U LONDON? Srpski reprezentativac na meti premijerligaša!

Objavljeno: 05.03.21 u 20:17

Italijanski mediji prenose da bi Saša Lukić, igrač Torina iz istoimenog grada, mogao da napusti Italiju i preseli se u London. 

Naime, za srpskog reprezentativca zainteresovani su Kristal Palas i Totinhem. Saša Lukić je dolaskom Davidea Nikole na klupu Torina postao jedan od glavnih igrača ‘bikova’, i odlične partije pruža ove sezone iako se klub iz Torina bori za opstanak i trenutno je u zoni ispadanja.

Jedan od najboljih igrača iz Partizanove škole iz generecije 1996. prema saznanjima Tutomerkata privukao je pažnju londonskih klubova.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Torinom do leta 2023. godine, a klub je već početkom sezone izrazio želju da ga proda, jer smatra da od njega može da zaradi veliku količinu novca i time reši finansijske probleme.

Podsetimo, nekadašnji fudbaler Partizana je u Torino došao tokom trenerskog mandata Siniše Mihajlovića uz obeštećenje od 1.700.000 evra, a za aktuelni klub je odigrao 102 utakmice i upisao šest golova i jednu asistenciju.

Kako stvari stoje, i Totinhem i Kristal Palas trenutno bi mogli finansijski da isprate ono što ‘bikovi’ traže, međutim, ima još dosta vremena do prelaznog roka i videćemo da koji će od ova dva kluba biti konkretniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter