3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN IDE NA RAD OSLABLJEN: Stanojević bez beka i sjajnog veziste!

Objavljeno: 05.03.21 u 17:38

Stanojević neće moći da računa na dva veoma bitna igrača!

Partizan gostuje u nedelju ekipi Rada u okviru LingLong Tire Superlige Srbije. Trener Aleksandar Stanojević neće protiv Rada moći da računa na levog beka Slobodana Uroševića i vezistu Sašu Zdjelara. Njih dvojica su propustila i prethodna tri meča Partizana.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Slobodan Urošević i Saša Zdjelar zaraženi su bili korona virusom, ali su se u međuvremenu oporavili. Vratili su se u trenažni proces i trenutno se osećaju dosta dobro, ali odlukom trenera Stanojevića neće biti u konkurenciji za nedelju. On ne želi da ih prerano pušta na teren, nakon pauze koju su imali usled ozloglašenog virusa.

0
0

3 Komentara

  1. Smesno da ne kazem tuzno je danasnje pisanje sportskih novinara Srbije. I pola tima da ne igra Partizan ne moze biti oslabljen protiv Rada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kojeg sjajnog veziste, da li ste vi jeli jebunike, otkad ne igra Partizan se preporodio i ne igra u nazad več kao ostali svet u napred,,,i pet puta brže,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter