0
Košarka

OBRADOVIĆ I DIVAC SE OPROSTILI OD SAVOVIĆA: ‘Živeće sa nama!’

Objavljeno: 05.03.21 u 19:31

Veoma teških momenata bilo je tokom komemoracije Milenka Savovića.

Okupilo se mnogo ljudi, a svoje govore su održali njegovi dugogodišnji prijatelji Željko Obradović, Goran Grbović, Vlade Divac, a na kraju se obratio i Ostoja Mijailović, predsednik Partizana.

‘Iskoristio bih priliku da zahvalim svima što ste došli da se na ovakav način oprostimo od našeg Save. Hvala i ljudima iz Partizana što su organizovali komemoraciju, predsedniku Ostoji Mijailoviću, koji je bio sa nama na sahrani u Trebinju, Mlađanu Šilobadu, kao i Vesku Baroviću i Danilu Mitroviću iz Podgorice.’ – rekao je Žoc i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Moje druženje sa Savom je počelo u juniorskoj reprezentaciji Jugoslavije. Odmah je kliknulo među nama, postali smo nerazdvojni i prijateljstvo je trajalo sve ove godine. Uspomena na njega će uvek trajati, živeće sa nama.’ – zaključio je on.

‘Imao sam sreću kao mlad igrač da mi mentor bude Sava. Bio mi je kapiten u Partizanu, cimer na putovanjima. Imao sam šta da naučim od njega, ne samo o košarci nego i o životu. Veoma sam mu zahvalan zbog svega.’ – reči su Divca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter