1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

NOĆNA MORA SE NASTAVLJA: Zvezda upisala novi ubedljivi poraz!

Objavljeno: 05.03.21 u 21:48

U 28. kolu Evrolige Crvena Zvezda je poražena od Olimpijakosa rezultatom 94:79 i nastavila je svoju crnu seriju poraza. 

Delovalo je da će se Zvezda vratiti u meč početkom drugog poluvremena, čak su u jednom trenutku i poveli crveno-beli, međutim, brzo se probudila ekipa Olimpijakosa i ponovo preuzela inicijativu.

Na žalost još jedan bolan poraza ekipe Dejana Radonjića, a svetla tačka u ekipi Zvezde bio je Marko Simonović koji je ubacio čak 19 poena. Pratili su ga Ognjen Dobrić sa 11 i Džordan Lojd sa 10.

Najbolji u ekipi domaćih bio je Šakil Mekisik sa ubačenih 20 poena i bio je najbolji pojedinac na terenu.

Sledeće kolo Crvena Zvezda dočekuje poslednjeplasirani Kimki u Beogradu, dok ekipa Olimpijakosa dočekuje Zenit.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda već godinama igra EL sa par jedva prosečnih euroligaških igrača i ostatkom koji je daleko ispod proseka. Ove sezone je glavni igrač Lojd koji Valensiji nije trebao jer oni, kao i ostali EL timovi, i na klupi imaju kvalitet ije igrače. To se lepo vidi – izađe iz igre jedan, uđe drugi i nastavi da trpa i, gle čuda, skače, blokira, igra sjajnu odbranu… Kvalitet na terenu, kvalitet na klupi. Sve ono što mi nemamo, i to godinama unazad. Siguran sam da Radonja, kao i Sale, i Tomić pre njega, umeju da postave pik ‘n rol, pik ‘n pop… samo to neko treba i da ume da odigra. Kada vidim protivničke igrače kako pogađaju iz svih pozicija, i ove naše koji često i ne dobace do obruča, promašuju zicere (i to više puta u jednom napadu), ispada im lopta iz ruke, spori za neverovati pa ih protrčava ko stigne, jasno mi je da mi, sa ovakvom klupskom filozofijom, nismo za EL. Zašto se uopšte trpamo da budemo u tom društvu kada su nam ambicije na nivou „eto ja bih, samo da se i drugi slože“? Osim, ako se te bombastične priče o „pojačanjima koja to nisu“ koriste da bi se mali oprale neke parice?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter