0
Fudbal

FOTO: Screenshot/RAI

IBRA DOJURIO MOTOROM U SANREMO DA BI PRAVIO ŠOU SA MIHOM: Čak su i zapevali! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.21 u 09:44

Reprezentativac Švedske i bivši selektor Srbije napravili su spektakl.

Sinoć se održao muzički festival u Sanremu, a gosti su bili pun pogodak. Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović su nasmejali kompletnu Italiju.

Prvo je na Tviteru osvanuo snimak kako napadač Milana juri motorom kroz tunel. Koliko fudbalska zvezda uživa u vožnji govori i to da je ovako prešao 60 kilometara.

Samu priču na ovom događaju, Siniša i Zlatan su započeli šalom. Mihajlović je upitao voditelja da li on zna zbog čega mu Ibra zavidi.

Nema Ligu šampiona. Jednostavno, imaš one igrače koji su osvojili i one koji nisu, pecnuo je trener Bolonje napadača Milana.

FOTO: Screenshot/RAI

Šale su nastavljene u gotovo svakoj drugoj rečenici. Švedski fudbaler je pričao o tome kako su mu najteži rivali bili Paolo Maldini i Đorđo Kijelini, a Siniša ga je baš tu čekao.

Znate šta on voli da radi? Da nagovori klub u kome igra da ih dovede kako ne bi morao da igra protiv njih, kroz smeh je rekao Miha.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ceo ovaj šou, na kraju je začinjen pesmom. Deluje da im je bolje išla komedija, ali to najbolje sami procenite.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter