0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PROSLAVILA ROĐENDAN I PODELILA NAGRADE: Borjan ispred svih!

Objavljeno: 04.03.21 u 14:15

Danas Sportsko društvo Crvena zvezda slavi 76. rođendan, a tom prilikom podeljene su i nagrade za najbolje sportiste kluba.

Za najboljeg muškog sportistu izabran je golman FK Crvena zvezdaMilan Borjan, dok je istu nagradu samo u ženskoj konkurenciji primila džudistkinja Andrea Stojadinov.

‘Želim nam svima da nastavimo da osvajamo titule i da se uvek radujemo. Mi smo jedna velika familija.’ – reči su Milana Borjana.

Za najbolju ‘granu’ SD Crvena zvezda, izabran je fudbalski klub, dok je za najboljeg trenera proglašen Dejan Stanković.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Srećan nam rođendan i da nastavimo da branimo crveno-bele boje kao i do sada, istorija nas na to obavezuje. Ovaj trofej ja primam, ali pripada mojim momcima, stručnom štabu i celom timu. Pošten rad uvek se isplati i rezultati vraćaju.’ – rekao je Stanković.

‘Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, ponos naroda i države. Drago mi je što četvrti put zaredom osvajamo titulu, igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Ponosan sam na sve naše sportiste.’ – kazao je Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter