3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VELIKI POVRATAK? Crvena zvezda vraća kapitena!

Objavljeno: 04.03.21 u 14:35

Dobre partije u TSC-u su ga preporučile svom nekadašnjem timu.

Nakon zaista sjajnog dosadašnjeg dela sezone, Marko Petković se našao na meti Crvene zvezde. Poziciju desnog beka u Crvenoj zvezdi za sada popunjavaju Milan Gajić i Marko Gobeljić, koji se poslednjih desetak dana nalazi na udaru javnosti.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Petković ima 28 godina, bivši je dugogodišnji prvotimac Crvene zvezde i njen kapiten. Ove sezone na 13 utakmica u dresu TSC-a upisao je tri pogotka i redovno se nalazi u sastavu.

Nakon što je otišao sa ‘Marakane’ branio je boje Spartaka iz Moskve i portugalske Tondele, nakon čega se vratio u Srbiju. Videćemo koliko ima istine u svemu ovome.

IZVOR: Sportska Centrala

0
0

3 Komentara

  1. Ovo bi zaista bilo besmisleno. Petkovic je uvek izgarao na terenu, ali nije nista vise od proseka. Sa druge strane Zvezda ima resenje na desnoj strani, veci je problem leva gde Rodic stalno igra polupovredjen, a nema alternative. Pojacanje bi bilo da Zvezda vrati Terzica na levog beka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter