0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

RADONJIĆ PRED OLIMPIJAKOS: ‘U ritmu smo, mnogo žešćem od njih’

Objavljeno: 04.03.21 u 13:30

Pred utakmicu sa Olimpijakosom za novinare je govorio šef stručnog štaba KK Crvena zvezda – Dejan Radonjić.

Ove nedelje je na programu dupli program Evrolige, a Zvezda nakon poraza od Bajerna, sada ‘ukršta koplja’ sa Olimpijakosom. Evo šta je tim povodom rekao Dejan Radonjić.

‘Dupli je program, sada sledi utakmica sa Olimpijakosom, ali za razliku od ostalih timova, mi smo imali taj ‘dupli program’ i prošle nedelje. U napornom ritmu, žešćem nego naši rivali, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos je tim sa kvalitetom i ogromnim iskustvom, sastavljen od igrača koji su ostvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka utakmica u kojoj moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni.’ – rekao je Radonjić i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, i nadam se da ćemo i u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevaziđemo tu situaciju što kvalitetnije.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter