0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

MIHA PORUČUJE: ‘Nerešeno bi bilo pošteno! Nisu nas pobedili, mi smo sami izgubili’

Objavljeno: 04.03.21 u 11:47

Bolonja je doživela novi poraz!

U okviru 25. kola Serije A, Kaljari je ugostio Bolonju. Domaća ekipa je ostvarila trijumf, a meč je završen rezultatom 1:0.  Jedini gol na meču, postigao je Rugani u 19. minutu. U ulozi asistenta našao se Razvan Marin.

Trener Bolonje i bivši selektor reprezentacije Srbije, smatra da je njegova ekipa zaslužila bod. Siniša Mihajlović problem vidi u lošoj realizaciji.

-Pošteno bi bilo da je utakmica završena nerešenim rezultatom jer Kaljari nije ništa specijalno pokazao. Sem tog gola nisu imali nijednu šansu na meču- rekao je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARKAŠICA NAPRAVILA PAUZU NA ZAGREVANJU, A ONDA JE POSTALA SVETSKI HIT: Beba je u centru pažnje! (VIDEO)

-Lako su nas dobili, jer nam je falila želja i odlučnost na terenu. Može se reći da ovu utakmicu nisu pobedili oni nas, nego da smo mi sami izgubili. Očekivao sam mnogo više od svojih napadača. Ista utakmica nam se desila u Đenovi. Imali smo zamisao na terenu, ali je realizacija izostala. Zbog toga smo obe utakmice izgubili. To mora da se poboljša-zaključio je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter