in ,

KRSTAJIĆ O KAPITENSKOJ TRACI: ‘Kolarov je mogao više da izvuče!’

FOTO: FSS

Mnogo je bure podigao momenat oduzimanja trake Branislavu Ivanoviću, a evo šta je na tu temu rekao nekadašnji selektor.

Otvoreno je govorio Mladen Krstajić o svojoj odluci da oduzme kapitensku traku Ivanoviću i dodeli je Kolarovu.

‘Nije tu bilo nerazumevanja. Poštujem Baneta i njegovu karijeru, čak smo nešto malo i igrali zajedno u reprezentaciji. Razmišljao sam na duže staze. Danas je neko tu, sutra dolazi neko novi. Hajde da ne pravimo mitove. Imao sam viziju da podmladim reprezentaciju. Gledao sam da neko ko može više da doprinese bude novi kapiten. Moja ideja je bila Aleksandar Kolarov. Moja odluka i moj stav. Nema tu bilo kakve sujete i bilo čega protiv bilo koga. Da se vrati situacija opet bih isto uradio.’ – rekao je Krstajić i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Verujem da je Kolarov mogao da izvuče više od svlačionice. Nešto lično protiv Baneta, ili bilo koga, nemam ništa. Onda ide priča, da li ću ga staviti, ili neću. Da li će Bane srušiti Dekija Stankovića? Hajde sad da gledamo Mitrovića, da ga guramo, da ima 110 utakmica. Ako nastavi ovako, srušiće sve rekorde. Kakve veze da li neko ima 30 ili 50 utakmica? Čime se mi bavimo? To su srpska posla! Ko ima najviše utakmica u dresu Srbije? Baš me briga! Ne interesuje me! To su nebitne stvari u životu.’ – zaključio je on.

Diskusija

Odgovorite
  1. Krstajicu pssssst i pokrij se usima nulo od coveka i trenera!!! Molio sam Boga da dodje dan kad ces da odes!

  2. Banetu je oduzeta traka zato sto je rekao da se ne pravi cirkus kad je Kokeza izasao na teren da trenira sa reprezentacijom. Bolje cuti Krstajicu…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

UFC POVUKAO HRABAR POTEZ: Otkaz Alisteru Overimu!

NASTAVLJAJU SE PROMENE U SAVEZU: Matijašević otišao!