in ,

KLOP SUROVO ISKREN: ‘Zbog ovakve sezone sam postao još bolji!’

Nakon osvojene titule prošle sezone, stvari ne idu baš najbolje po Liverpul ove sezone.

Trener Jirgen Klop prokomentarisao je dosadašnji deo sezone, koji nije baš sjajan za Liveprul.

‘I dalje smo dobar tim, ali mnogo toga se dogodilo. Ako želite da osvojite Premijer ligu, morate da imate savršenu sezonu. To se vidi na primeru Sitija. Oni možda nisu počeli takmičenje na najbolji način, ali sada su blizu savršenstva. Rezultatski, to je to. Kada je o igri reč, nisu daleko. I to tako mora da izgleda da biste postali šampioni.’ – počeo je Klop.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Mi smo dobro počeli. Dugo vremena smo bili na vrhu ili blizu vrha, postizali smo golove. Ali bilo je jasno da će problemi koje smo imali ostaviti traga. Većina naših problema je rezultat tih povreda. Nikada u životu, a radim ovaj posao 20 godina, nisam morao da menjam zadnju liniju svake sedmice. Zbog toga sam postao mnogo bolji menadžer. Inače ne morate da razmišljate o tim stvarima, a ja mislim svake nedelje. Ljudi mogu da kažu da su to sve izgovori. Da budem iskren, nije me briga. Ne koristim to kao izgovor, ali ako me pitate, to je objašnjenje.’ – rekao je i potom dodao.

‘Ove sezone suočili smo se sa svim problemima koje u fudbalu možete da imate. Nisam ljut zbog toga. U životu sam proživeo i lepe i ružne trenutke. To je samo fudbal. U ovim momentima možemo mnogo da naučimo. To će nam pomoći i u životu.’ – zaključio je on.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKI POVRATAK? Crvena zvezda vraća kapitena!

KLOP I EKIPA IDU U MAĐARSKU: Korona ponovo remeti Ligu Šampiona!