1
Evropske lige

FOTO: AC Milan

ČITAV BALKAN U NEVERICI! Ibrahimović na zidu drži čuvenu sliku! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.21 u 22:40

Fudbaler Milana, Zlatan Ibrahimović, ovih dana je u centru pažnje, ali ne zbog fudbala, već nastupa na čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu.

Ibra je na čuveni festival izašao uz pesmu ‘Jutro je’, a sada se pojavio zanimljiv snimak.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Naime, Zlatan je već godinama u braku sa švedskom manekenkom Helenom Seger, a odjednom se pojavio snimak gde on u dnevnoj sobi njihove kuće pokušava nešto da joj pokaže, dok se u pozadini na zidu vidi slika ‘Kosovke devojke’.

 

Nije poznato gde je snimak nastao, ali je zanimljivo da se čuveni motiv slikara Uroša Predića našao na zidu uz poznatog fudbalera.

Originalna ‘Kosovka devojka’ nastala je na osnovu crteža iz 1914. godine, a kao inspiracija za sliku, Prediću je poslužila istoimena narodna pesma u kojoj devojka vida rane smrtno ranjenom Orloviću Pavlu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Kakva procena majko mila . A šta ako je bio kod nekog našeg igrača ili šta god.. tada njegovog druga i seli u sobi šta Ibra ima sa time šta je na zidu u ruskoj kući…odmah zaključak ibrina dnevna soba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter