0
Evrokup

FOTO: KK Partizan Twitter/Screenshot

PARTIZAN RAZOČARAO: Katastrofalno drugo poluvreme crno-belih!

Objavljeno: 03.03.21 u 21:46

U 5. kolu grupe F Evrokupa, ekipa Partizana odigrala je očajno drugo poluvreme i ubedljivo izgubila od Trenta rezultatom 69:54.

Posle velike borbe u prvom poluvremenu i poprilično neizvesne utakmice, ekipa Partizana bezidejno je ušla u drugo poluvreme i prepustila utakmicu ekipi Trenta. U jednom momentu je ekipa iz Italije potpuno preovladala terenom i treću četvrtinu dobila sa čak 17 poena razlike.

Počeli su crno-beli dobro četvrtu četvrtinu sa serijom od 7 vezanih poena, međutim brzo se vratila ekipa Nikole Brienke i ubedljivo slavila na svom terenu.

Džakori Vilijams se izdvojio u ekipi Trenta sa 16 poena i 5 skokova a pratio ga je Geri Braun sa 13 poena i 6 asistencija.

E ekipi Partizana najefikasniji je bio Rašon Tomas sa 17 poena i 4 skoka, a Nemanja Dangubić je ostao na 8 poena iz prvog poluvremena.

U sledećem kolu crno-beli dočekuju ekipu Levaloisa i moraju da pobede da bi prošli dalje, dok Trento gostuje Lokomotivi iz Kubana.

U međuvremenu Partizan čeka težak meč u ABA Ligi protiv Cibone.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter