0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE ZA HOTSPORT: ‘Ekipa igra odlično, u klubu sve funkcioniše! Nadam se da neću stati sa golovima’

Objavljeno: 03.03.21 u 17:15

Milan Makarić nastavlja sa fenomenalnim partijama!

Radnik iz Surdulice igra na visokom nivou! Izabranici Slavoljuba Đorđevića su na domaćem terenu ubedljivo savladali Novi Pazar.

Utakmica u Surdulici je završena rezultatom 4:1. Dva pogotka su delo najboljeg strelca nacionalnog šampionata.

Milan Makarić je stigao do 17. golova, nakon 25. odigranih kola. Sjajni golgeter je govorio za HotSport nakon utakmice.

FOTO: Radnik Surdulica

Čestitam na sjajnoj igri i ubedljivoj pobedi! Kakvi su tvoji utisci nakon meča?

MM: Utisci su zaista fenomenalni! Odigrali smo još jednu odličnu utakmicu u nizu! Stručni tim radi sjajan posao ove sezone, očekujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu.

Nastavio si da postižeš golove. Koliko te raduje podatak da si i nakon 25 odigranih mečeva, prvi na listi strelaca?

MM: Sigurno da me raduje ta činjenica! Nadam se da neću stati, apetiti rastu iz utakmice u utakmicu. Naravno uz veliki trud, napore i moram da napomenem,  uz individualni rad sa pomoćnim trenerom Predragom Ranđelovićem rezultati dolaze.

Kako bi prokomentarisao ekipu Novog Pazara?

MM: Novi Pazar je kvalitetna ekipa! Prvo poluvreme su nam pravili dosta problema iz tranzicije. Na  pauzi smo napravili izmenu, što je donelo veliku razliku na terenu. Ceo tim  je pokazao karakter i ubediljivo smo pobedili kvalitetnu ekipu Novog Pazara.

Očekivanja pred naredne izazove?

MM: Očekivanja su sigurno sve veća, iz utakmice u utakmicu!  Igramo dobro, postižemo dosta golova, a u klubu sve funkcioniše kako treba. Mislim da Radnik zaslužuje ovaj plasman  na tabeli, možda čak i nekoliko mesta gore-zaključio je Milan Makarić za HotSport.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter