0
Evroliga

FOTO: Twitter screenshot

EVROLIGA: Fenerbahče stigao do stotke, Baskonija ubedljiva protiv Olimpijakosa!

Objavljeno: 03.03.21 u 23:55

Dve zanimljive utakmice večeras u 27. kolu Evrolige gde su se sastali Baskonija i Olimpijakos i Olimpija i Fenerbahče. 

Ekipa Fenerbahčea imala je veoma efikasno veče u gostima, pošto su savladali ekipu Olimpije rezultatom 92:100. Odlična reakcija ekipe trenera Kokoškova nakon poraza od Efesa u prošlom kolu!

Najbolji u ekipi Fenera bio je Lorenco Braun koji je dao 18 poena, Nando De Kolo je ubacio 20, a Jan Veseli je umalo stigao do trip-dabla. Dao je 13 poena i tome dodao 10 skokova i osam asistencija. Srpski košarkaš Marko Gudurić ubacio je 15 poena uz šut 1/6 za dva i 3/7 za tri poena, uz 4/4 sa penala. Tome je dodao četiri skoka i dve asistencije.

Najbolji u ekipi domaćih bio je Kevin Panter sa 20 poena, dok je Điđi Datome dodao 16. Naš Vladimir Micov ubacio je osam poena.

Baskonija je odigrala neverovatnu utakmicu protiv Olimpijakosa i pobedila sa 91:66. Špance je do pobede vodio Vildoza sa 19 poena, dok je Gedraitis dodao 18. Kod Atinjana je Žan-Šarl ubacio 15 koševa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter