0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

VAJDA ZABRINUT ZBOG NOVAKOVE POVREDE: ‘Videćemo šta ćemo dalje!’

Objavljeno: 02.03.21 u 11:55

Novakov trener je pričao o povredi koju je srpski teniser doživeo.

Novak Đoković je osvojio svoj deveti Australijan open što je ujedno njegova 18. Grend slem titula. Takođe, najbolji svetski teniser je juče izjednačio jedan Federerov rekord.

Marijan Vajda nije otputovao u Australiju, to je učinio Goran Ivanišević. Slovak je otkrio kako je sve to izgledalo iz njegovog ugla.

Bilo je zadivljujuće, fantastično. Sledio je ceo plan koji je naš tim napravio, nije Medvedevu dao ni najmanju šansu u finalu. Što je meč više odmicao, sve više je odmicao protivniku. Ovo je njegovo vreme, njegov teren. Ima 18:0 u polufinalima i finalima u Melburnu, to je neverovatno, započeo je Vajda.

Marjan je naglasio da mu je bilo jako žao jer nije bio na stadionu kada je Novak podizao pehar. Takođe, prisetio se i nekih momenata iz prošlosti.

Nikada neću zaboraviti momente posle osvajanja te prve grend slem titule 2008. na Australijan openu i šta se desilo u svlačionici. Svakako da bih voleo da sam i ovog puta bio tamo, ali svet prolazi kroz teške trenutke. Mnogo toga dugujem Goranu, koji se dugo pripremao za tu prvu titulu sa Novakom kada su bili sami. Bio je tamo pod velikim stresom, bio je tako srećan i normalno je da su se zagrlili posle pobede. On je veliki deo našeg tima i kreira odličnu atmosferu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Za sam kraj intervjua, iskusni trener dotakao se i povrede koju je ‘Nole’ zadobio u 3. kolu. Najavio je i da će putovati na Rolan Garos.

– Videćemo šta ćemo dalje sa kalendarom. Zabrinuli su me ti izveštaji o povredi kojoj treba vremena da zaceli. Definitivno ćemo smanjiti broj turnira ove godine. Njegovo zdravlje i porodica moraju da se uzmu u obzir. Mislim da ću, kako stvari stoje, putovati sa njim u Dubai, a siguran sam da ću biti uz njega u Parizu na Rolan Garosu, zaključio je Marjan Vajda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter