0
ATP

FOTO: Twitter

RAFAEL NADAL PROGOVORIO O PENZIJI: Evo šta je Španac rekao!

Objavljeno: 02.03.21 u 17:30

Španski teniser Rafael Nadal nije dobro počeo 2021. godinu.

Povreda leđa sprečila je Nadala da nastupi na ATP kupu, a onda i da uđe u završnicu Australijan opena.

Stizale su različite informacije da ima misterioznu bolest kostiju, a u međuvremenu je i otkazao nastupe u Roterdamu i Akapulku.

Međutim, ipak je odlučio da se oglasi izjavom za brazilske medije u kojoj je najavio da nema nameru u skorije vreme da se penzioniše.

Nemam planove da se penzionišem. Dok sam zdrav i sposoban da se takmičim, nastaviću da uživam u svom teniskom životu i dalje, 100 odsto. Tako ja vidim sport. Najvažnija stvar je da budeš zapamćen kao dobra osoba, na kraju, to je najvažnije. Titule, momenti za sećanja prolaze, sve prolazi. Ali osoba koja ste vi i koja ostaje u pamćenju, to je najvažnije rekao je Nadal.

Govorio je i o tome kako svetska slava utiče na njega.

– Slava ne utiče na moje ponašanje. Istina je da sam rezervisana i povučena osoba, navikao sam na život na Majorci, gdje mogu da budem običan čovek, samo čovek sa porodicom i prijateljima. Svestan sam prednosti i nedostataka slave, ali trudim se da živim normalnim životom – poručio je Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter