0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

JUVENTUS UBEDLJIVO SLAVIO: Pirlo pogodio sa izmenama! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.21 u 23:09

Slavio je aktuelni šampion Italije u 25. kolu Serije A protiv Specije rezultatom 3:0. 

Mučio se Juventus skoro sat vremena protiv Specije, pa zatim ekspresno rešio meč. Otpisana je Specija bila na početku prvenstva kao glavni kandidat za ispadanje iz lige, ali su pokazali da se neće tako lako predati i za sada su van zone ispadanja. Gosti su pružili otpor večeras iako je na kraju stara dama ubedljivo slavila.

Andrea Pirlo je pogodio sa izmenama i ulaskom Alvara Morate i Federika Bernardeskija sa klupe u 61. minutu promenio se tok meča. Upravo su njih dvojica sarađivali kod prvog gola i Morata je uspeo da zatrese mrežu Ivana Provedela.

Kod drugog gola Kieza je naleteo na odbijenu loptu i atraktivnim potezom savladao golmana gostiju.

Na kraju je u strelce uspeo da se upiše i Kristijano Ronaldo. Ovo je njegov 20 pogodak u sezoni i jedini je u istoriji koji je 12 sezona zaredom postigao makar po 20. golova u ’ligama petice’.

Nisu imali sreće gosti večeras, a u nadoknadi vremena su čak promašili i penal pošto je Ščensni odbranio penal Galabinovu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter