0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

ISTORIJSKA ODLUKA: Dres Intera bez Pirelija posle 27 godina!

Objavljeno: 02.03.21 u 20:34

Nezamisliva stvar se desila, Pireli više neće biti generalni sponzor Intera.

Da li vi možete da zamislite Interov dres bez Pirelijevog natpisa? Teško će biti mnogim starijim generacijama rođenim osamdesetih godina prošlog veka da progutaju ovu vest. Naime, kako stvari stoje, čelnici svetskog giganta u proizvodnji pneumatika odlučili su da ipak više ne budu generalni sponzor ekipe iz Milana.

To je javno poručio i generalni direktor korporacije Marko Tronketi: „Razgovaramo sa Antonelom, Marotom i drugim direktorima Intera. Nećemo više biti sponzori na Interovom dresu, ali naša saradnja će biti nastavljena“

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Međutim Suning je poručio da će Pireli nastaviti da finansijski podržava tim Intera, i naveo da su plavo-crni u potrazi za novim partnerima. Pireli je bio uvek tu da finansijski pomogne, tako da Tronketi ne brine o budućnosti kluba.

„Moramo se držati činjenica, pružili smo finansijsku injekciju i kompanija je potvrdila posvećenost Interu. Prema tome, mislim da bi trebalo da je obezbeđen normalan put“, dodao je Tonketi.

Saradnja Intera i Pirelija zvanično je počela davne 1995. i od tada je ostala urezana u istoriju kluba iz Milana i svih ljubitelja fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter