0
Evropske lige

FOTO: twitter/screenshot

I INTER U TRCI ZA ISKUSNIM VEZISTOM! Konte kupuje u Liverpulu!

Objavljeno: 02.03.21 u 21:16

I pored velikih finansijskih problema Inter razmišlja da se ozbiljno pojača ovo leto, a prvi pik Kontea je provereni vezista Vajnaldum.

Gotovo je sigurno da će iskusni holandski reprezentativac na leto napustiti redove Liverpula i kao slobodan igrač moći da potraži novi klub. Barselona je prva koja je izrazila interesovanje, međutim, Katalonci su u velikim finansijskim problemima i neizvesno je kakva će sudbina kluba biti u narednom periodu.

Poznato je da je Vajnaldum nezadovoljan novim ugovorom koji mu je ponudio Liverpul i gotovo je izvesno da će napustiti redse po isteku ugovora.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

U trku za potpis se uključio i milanski Inter. Kako pišu italijanski mediji, Konte je veoma zainteresovan za usluge iskusnog veziste, međutim i u Interu finansijska situacija nije baš najsjajnija. Naime, Suning grupa koja drži Inter u finansijskim problemima je do guše. Pre nekoliko dana kineski klub Đengsu koji je takođe bio u vlasništvu Suninga, proglasio je bankrot.

Tako da je još uvek sve neizvesno gde će tridesetogodišnji Žorži Vajnaldum nastaviiti karijeru, i da li će se Barselona i Inter izvući iz ovih finansijskih problema i osigurati potpis holanđanina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter