2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

HUK NAVIJAČA ĆE SE ČUTI U HUMSKOJ: Partizan protiv Vojvodine po uzoru na Ligu šampiona!

Objavljeno: 02.03.21 u 11:06

Na stadionu neće prisustvovati publika, ali će gledaoci imati utisak da su tribine pune.

Kao u mečevima Lige šampiona, Lige Evrope, pa i Premijer lige, Partizan će na svojim mečevima imati podršku navijača preko zvučne platforme. Ovaj novitet za naš fudbal već odavno se koristi širom Evrope.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kako zbog pandemije Kovid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, FK Partizan želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima. Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca, naveo je direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović.

Crno-beli su ovaj projekat uspeli da realizuju u saradnji sa TV Arenasport. Očekuje se da će se ova praksa proširiti i na ostale klubove širom Srbije.

Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično. FK Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola protiv Vojvodine. U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova, najavio je glavni i odgovorni urednik Arene, Ivan Radulović.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se danas od 16 časova.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter