0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ASANO NASTAVIO DA REŠETA! Partizan lako savladao Vojvodinu u derbiju kola! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.21 u 17:52

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu u derbi meču 25. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0.

Crno-beli su lakše nego što se očekivalo nastavili niz pobeda, a Vojvodina je može se reći dosta podbacila i nije pokazala praktično ništa od sjajne igra koja ih je krasila u pređašnjim okršajima protiv Partizana.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Dvostruki strelac za parni valjak bio je Takuma Asano, koji je tako došao do brojke od 14 pogodaka u šampionatu.

FOTO: FK Partizan

Prva velika prilika dogodila se u 7. minutu. Kombinovali su crno-beli, ali je Jojić šutirao malo pored gola.

Partizan je bio konkretniji i stvarao više šansi, a konačno odbrana Vojvodine je kapitulirala u 25. minutu.

 

Asano je bio strelac, na asistenciju Jojića. Japanac je precizno i snažno šutirao, a golman Simić, koji je čini se mogao bolje da reaguje, morao je da vadi loptu iz mreže.

Vojvodina je pritisla crno-bele nakon nekoliko minuta. Imali su Novosađani prilike iz kornera, ali nijedna nije bila dovoljno izgledna da bi se ugrozio Stojković.

Veliku priliku da duplira prednost Partizana imao je upravo Asano u 44. minutu, ali je iz stopostotne prilike šutirao slabo pored gola.

Drugo poluvreme je počelo u nešto slabijem ritmu. Vojvodina nije imala ideju, a Partizan je čekao svoju šansu za novi pogodak.

U 64. minutu duplirana je prednost crno-belih. Ponovo je strelac bio Asano. Lucidan potez Natha koji je sjajno uposlio Japanca, lopta je prošla između nekolicine fudbalera Vojvodine, a jedan od najboljih igrača crno-belih je bio neumoljiv.

Veliku šansu da brzo uzvrati imala je Vojvodina nakon slobodnog udarca. Igrao se 69. minut, Drinčić je oštro centrirao, Stojković je pogrešio, ali to nije iskoristio Bojić koji je šutirao pored gola.

Lopta je zakačila Obradovića, te su Novosađani imali korner, međutim ništa se nije dogodilo i propala je dobra prilika da izabranici Nenada Lalatovića unesu neizvesnot u ovaj duel.

U 78. minutu novu šansu su imali crveno-beli nakon slobodnog udaraca. Drinčić je solidno šutirao, ali je lopta otišla iznad prečke.

Do kraja meča tempo je dosta opao, a Vojvodina nije imala snage da dođe makar do počasnog gola.

U nadoknadi, Drinčić je pokušao, a potom iz odbitaka fudbaleri Vojvodine, ali Vladimir Stojković je sjajno reagovao i ostao nesavladan.

Partizan je ovim trijumfom došao do 62 boda, i ponovo su crno-beli prišli Crvenoj zvezdi na samo tri boda, ali uz dva meča više.

Vojvodina sa druge strane ostaje na trećoj poziciji sa 50 bodova, ali će Čukaričli imati priliku da ih prestigne ukoliko savlada Metalac na svom terenu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter