1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

STANOJEVIĆ PRED MEČ SA VOJVODINOM: Trener Partizana izneo niz pohvala na račun Nenada Lalatovića (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.21 u 14:15

Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, rekao je da je Vojvodina pravi rival, te da njegova ekipa vidi kakva joj je trenutna snaga.

Crno-beli u utorak dočekuju Vojvodinu u derbi meču 25. kola Superlige Srbije.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Parni valjak’ je drugi na tabeli sa 59 bodova, dok je novosadski tim treći sa devet bodova manje.

– Prema svakoj ekipi imamo poštovanje, prema Vojvodini posebno jer su nas pobeđivali u kontinuitetu. Mi to moramo da poštujemo i tako se spremamo za utakmicu – rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

– Treći su na tabeli, pobeđivali su nas u poslednje vreme… Vojvodina je pravi rival da vidimo kako izgledamo i kakva nam je trenutna snaga – dodao je strateg crno-belih.

Govoreći o timu Vojvodine, Stanojević je rakao da je reč o takmičarskoj ekipi koja ima dosta dobrih individualaca koji mogu sami da reše utakmicu.

– Snažni su, fizički dominantni, mislim da je to njihov najveći kvalitet – rekao je on.

Stanojević je, govoreći o treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću, rekao da je on ‘temperamentan stručnjak koji sam po sebi nosi energiju’.

U super, normalnim smo odnosima. Poznajemo se dugo. Kod njega najviše cenim što je posle Zvezde nastavio da radi u srpskom fudbalu, to je mnogo teško. Ne znam ko bi nas trenera koji smo vodili Partizan ili Zvezdu to mogao… On je to radio i u svakom klubu je pravio određene rezultate što je za veliki respekt. To je po meni njegov najveći kvalitet. Svaka mu čast na tome – kazao je Stanojević.

Na pitanje da li će možda kao motivaciju igračima pustiti snimke sa proslave trofeja u Kupu Srbije iz Novog Sada prošle godine, Stanojević je odgovorio:

– Mi smo Partizan i nama je jedina motivacija obaveza prema dresu, prema našim navijačima i nijedna druga situacija ne može da poveća motivaciju. Sama obaveza i veličina kluba je naša jedina motivacija. O drugim stvarima ne razmišljamo – dodao je on.

Sutrašnji meč u Humskoj sudiće Miloš Milanović. Trener Partizana je naveo da je zadovoljan dosadašnjim suđenjem i naveo da ne vidi razlog da suđenje u predstojećem meču bude na bilo čiju štetu.

– Mislim da je do sad bilo korentno i verujem da će tako biti, ne razmišljam u drugom smeru – rekao je šef stručnog štaba crno-belih.

Utakmica Partizan – Vojvodina igra se u utorak od 16.00 na stadionu u Humskoj.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter