2
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

PIKSI DOVODI SVOJE LJUDE U SAVEZ: Moguć dolazak i Vidića!

Objavljeno: 01.03.21 u 23:11

Dragan Stojković je dobio izgleda odrešene ruke, kako za rekonstrukciju tima, tako i za čistku na svim bitnim pozicijama u savezu. 

Izgleda da će stvari koje nemaju veze sa fudbalom, kao što je privođenje Slaviše Kokeze na informativni razgovor zbog povezanosti sa organizovanim kirminalnim grupama, napraviti velike pometnje u fudbalskom savezu Srbije.

Sprema se velika čistka, a novi selektor imaće slobodu da napravi promene koje su neophodne da bi FSS normalno funkcionisao. Kako saznaje Kurir, on će dovesti neke svoje ljude na bitne pozicije.

Jedan od ljudi koji bi mogli da dođe i preuzme jednu od funkcija je i Nemanja Vidić. Nakon otvorenog stava protiv FSS i protestne note koje je uputio protiv Kokeze i ostalih članova koji su vodili savez, Nemanja se vidi kao realno rešenje i sigurno da su velike šanse da upravo bivši igrač Mančestera dobije bitnu funkciju.

Još jedna bitna promena trebala bi da se desi dolaskom Stevana Dike Stojanovića na mesto direktora FSS. To bi automatski značilo i prekid saradnje sa Vladimirom Matijaševićem.

Očekuje se da će se ove promene desiti u ekspresnom roku, jer Srbija veoma uskoro kreće sa svojim obavezama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter