0
Rukomet

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN DOVEO NOVO POJAČANJE: Crnogorski reprezentativac u dresu crno-belih!

Objavljeno: 01.03.21 u 20:45

Rukometni klub Partizan bogatiji je za jednog odličnog krilnog napadača.

Naime, crno-beli su uspeli da dovedu crnogorskog reprezentativca Marka Lasicu koji igra na poziciji desnog krila. Ugovor su potpisali na godinu dana, s tim da postoji mogućnost produženja.

Na početku karijere igrao je za Budućnost i Lovćen, a zatim je svojim dobrim partijama privukao skaute iz inostranstva i ubrzo otišao u Španiju. U Španiji je igrao za Kangas, a potom je branio boje PIK Segeda, Temišvara i Bešiktaša.

“Gde god sam igrao, igrao sam za titulu i navikao sam na trofeje. Želim da svojim iskustvom i igrama pomognem klubu za koji navijam da dođe do željene titule. Moj dobar prijatelj je Andrija Delibašić, koji je nekadašnji fudbaler Partizana, i nas dvojica smo pravi “grobari”. Jake emocije nas vežu za crno-beli dres – rekao je Lasica i dodao: Nadam se da ćemo da ostvarimo dobre rezultate i da, ako ne budemo šampioni, makar budemo drugi. To bi nas odvelo u SEHA ligu i kvalifikacije za evropska takmičenja, što bi svakako bio motiv da dođe do produžetka saradnje.“

 

Debitantski meč odigraće već u sredu kada crno-beli u plej-ofu ARKUS lige u Šapcu igraju protiv Metaloplastike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter